Mesto za reklamu
  1. 11. 2021.

Мањинска влада била би високоризичан потез, оценио је данас премијер Здравко Кривокапић и додао да не зна где би то одвело Црну Гору.

“Најлакше би било да премијер поднесе оставку, јер би тада сви били релаксирани, али маске морају да падну”, рекао је Кривокапић новинарима након “премијерског сата” у парламенту.

Упитан на шта је мислио када је, током “премијерског сата”, рекао да се “Црној Гори неће десити нова Позитивна”, Кривокапић је казао да је говорио о политичкој корупцији.

“Политичка корупција се није десила након 30. августа. Тог дана су се десиле промене, слобода и народна воља, а народ би тешко могао да прихвати вид политичке корупције”, навео је Кривокапић.

Он је рекао да не зна зашто је једна коалиција незадовољна.

“Тврдим да не могу да буду незадовољни и оптимистичан сам да нећемо скренути са европског пута, јер смо добили никад већу подршку”, казао је Кривокапић.

Према његовим речима, Црна Гора је стабилна, безбедоносно на можда највећем нивоу, што је, како је навео, потврдио и генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг током њиховог сусрета у Бриселу.

“Да ли је ово моје последње гостовање као премијера, видећемо. То ме не брине”, рекао је Кривокапић, пренео је портал подгоричких Вијести.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here