Mesto za reklamu

17.11.2020.

“За разлику од тродеценијске праксе, ми вођење политике доживљавамо као одговоран и транспарентан процес, лишен скривених закључака ужих кабинета, дискреционих одлука министара и неподношљиве лакоће трошења новца свих грађана”, написао је на Твитеру мандатар за састав нове Владе Црне Горе Здравко Кривокапић.

Поздрављам спремност Министарства финансија одлазеће Владе да новој власти пружи информације о стању државних финансија, саопштио је вечерас мандатар за састав нове Владе Црне Горе, Здравко Кривокапић.

​”Зато прихватамо позив да се наши представници састану са представницима одлазеће Владе, сматрајући да је то почетак дуго очекиване транзиције власти. Као што смо више пута нагласили, спремни смо да преузмемо одговорност управљања државним финансијама и укупном јавном администрацијом уз пуну доступност свих података јавности. За разлику од тродеценијске праксе, ми вођење политике доживљавамо као одговоран и транспарентан процес, лишен скривених закључака ужих кабинета, дискреционих одлука министара и неподношљиве лакоће трошења новца свих грађана”, написао је Кривокапић на Твитеру.

​Он је поручио и да очекују да се најављени састанак одржи у најскорије могуће време.

“Како би што прије започели опоравак црногорске економије и друштва”, написао је мандатар.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here