Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Мандатар за састав нове Владе Црне Горе, Здравко Kривокапић, представио је коначан предлог за састав будуће црногорске владе.

Кривокапић је саопштио да се определио за једног потпредседника и то Дритана Абазовића. Он је саопштио и имена предложених министара:

За министра одбране предложена је Оливера Ињац, министра унутрашњих послова Сергеј Секуловић, министра спољних послова Ђорђе Радуловић, министра финансија и социјалног старања Милојко Спајић, министра просвете, науке, културе и спорта Весна Братић, министра здравља Јелена Боровинић Бојовић, министра економског развоја Јаков Милатовић, министра капиталних инвестиција Младен Бојанић, министра јавне управе, дигиталног друштва и медија Тамара Срзентић, министра екологије урбанизма и просторног планирања Ратко Митровић министра пољоприведе, шумарства и водопривреде Александар Стијовић и за министра правде и мањинских права Владимир Лепосавић.

“Влада која није ни стартовала, а највише је критикована. Више се бавило именима него визијом будућности Црне Горе”, рекао је Kривокапић.

Позвао је све да помогну да се заједнички дође до најбољег решења јер је то, како каже, важно за све грађане Црне Горе.

Kривокапић је истакао да ће Скупштина имати програм и предлог састава нове владе, а седница на којој ће се посланици о њој изјаснити заказана је за 2. децембар.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here