Mesto za reklamu
  1. 10. 2020.

Важно је да се утврди оквир будућег деловања и да пракса “вечитих функционера” буде укинута, поручио је председник Демоктратске странке Зоран Лутовац на седници Главног одбора.

На седници Главног одбора Демократске странке усвојен је нови предлог Статута, који ће се ускоро наћи и пред Скупштином странке, саопштио је ДС.

Лидер ДС-а Зоран Лутовац је у обраћању члановима Главног одбора поручио да ДС жели да врати поверење грађана и кредибилитет странке, а да је то једино може ако се реформише.

“Важно је да утврдимо оквир будућег деловања и да се побринемо да пракса ‘вечитих функционера’ буде укинута и управо то је тема данашње седнице Главног одбора” појаснио је Лутовац.

Оценио је да је Демократска странка “највећа потенцијална опасност по овај режим”.

“Да није тако, не би се власт толико бавила нама, а битни смо из једног веома важног разлога: не постоји место у Србији, не постоји село, где немате ниједног жутог,” закључио је председник демократа.

Седници Главног одбора присуствовали су и професор Чедомир Чупић, Драгољуб Бакић, Жарко Требјешанин, судија у пензији Зоран Ивошевић, Милојко Пантић, Војин Ракић, професор Иван Вујачић и Гордана Матковић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here