Mesto za reklamu
  1. 10. 2019.

Министар финансија Синиша Мали изјавио је вечерас како му је најважније да је Наставно научно веће Факултета организационих наука (ФОН) поново потврдило да његов докторат није плагијат.

Ја ћу сносити последице и прихватити њихово мишљење да је пропуст што у докторату нису цитирани сви извори, рекао је Мали у интервјуу телевизији О2.

Истичући како сад не зна „шта ће они на Универзитету поново да ураде, Мали је нагласио како је за њега битно оно што је ФОН рекао и да је ФОН „трећи пут потврдио исту одлуку“ да докторат није плагијат.

„Драго ми је што су потрвдили поново да мој докторт није плагијат јер знам да сам га ја писао, сигуран сам у своје знање, сигуран сам у оно што сам радио.

Али, ево, за неке грешке које су биле прихватићу одговорност и идемо даље“, рекао је Мали. Он је истовремено оптужио опозицију да је целу ствар политизовала.

Поента је у томе да је све ствар политике. Опозиција „спинује“ и изврће неке чињенице, као са промоцијом књиге Горана Весића, објаснио је Мали, називајући опозицију фашистима.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here