Mesto za reklamu
  1. 04. 2022.

Док Александар Вучић води политику која осигурање мира и стабилности поставља не само као национални циљ Србије, већ гледа и значајно шире, чувајући читав наш регион, дотле мали балкански Хитлер, једино сања о томе како огњем и мачем да покори и освоји север Косова и Метохије, како да Србе склони са лица земље и створи тзв. Велику Албанију, изјавио је вечерас министар спољних послова Никола Селаковић.

Реагујући на најновије увреда које је Аљбин Курти упутио председнику Србије, Селаковић је за Тнјуг изјавио:

“Док Александар Вучић води политику која осигурање мира и стабилности поставља не само као национални циљ Србије, већ гледа и значајно шире чувајући читав наш регион, градећи регионалне иницијативе попут Отвореног Балкана, градећи ауто-путеве и брзе пруге, које све више повезују престонице региона. показујући спремност да целом Западном Балкану помаже оним чега на тржишту недостаје, било да су то вакцине, респиратори или пшеница и кукуруз, дотле мали балкански Хитлер, једино сања о томе како огњем и мачем да покори и освоји север Косова и Метохије, како да Србе склони са лица земље и како да створи тзв. Велику Албанију”.

“Мали балкански Хитлер се не бави ничим другим до Хитлеровим идејама, лажима и провокацијама и било би добро када би ту могао да се заустави, али када је неко мали балкански Хитлер, од њега ништа не може да вас изненади”, навео је Селаковић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here