Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

Власник Мегатренда Мића Јовановић рекао је да одустаје од продаје тог Универзитета, и да је преварен, преноси тв Прва. Јовановић је прошле седмице објавио да је, после 30 година постојања, Мегатренд продао за 56,1 милион евра немачком конзорцијуму фондова који представља Дејан Ђорђевић.

   Како је рекао за телевизију Прва, редакцији те телевизије и Универзитету Мегатренд јавили су се људи који су издавали стамбени и пословни простор Дејану Ђорђевићу, купцу Мегатренда. Према њиховим речима, Дејан Ђорђевић им је остао дужан, од неколико стотина до неколико хиљада евра.

“Током дана ћу покушати да се вратим у свој кабинет. Разговараћу са адвокатима да се раскине уговор. Признајем да сам испао наиван. Универзитет је претрпео велику моралну штету. У наредом периоду ћу покушати финансијски да га стабилизујем”, рекао је Јовановић.

Неодговорним понашањем и још неодговорнијим изјавама „старог власника“ Мегатренда – студенти, професори и запослени на тој приватној високо школској установи су доведени у незавидан положај и тешко је сагледати какве ће све последице да наступе за тај универзитет који је већ дуже времена у великим, не само финансијским, него и другим проблемима.

„Српска стварност“   

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here