Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Млада репрезентација Србије одиграла је нерешено са селекцијом Русије 0:0 у првом припремном мечу у Спортском центру ФСС у Старој Пазови. У оквиру припрема за квалификацијаме за Првенство Европе 2023. „орлиће“ за два дана очекује и дуел са олимпијском репрезентацијом Бразила.

Током читавог меча одвијао се равноправан дуел младих селекција са шансама на обе стране, а селектор Руског тима је начиниочак шест измена у свом тиму вероватно желећи да провери што више кандидата и стратешких планова игре.

На другој страни селектор Звонко Живковић, коме је ово био први интернационални меч на челу младе фудбалске репрезентације Србије (U21), није мењао стартну поставу тима.

Селекција Србије до 21 године у склопу припрема пред почетак квалфикација за Европско првенство играће још један припремни меч са олимпијском репрезентацијом Бразила који ће се од 16.00 у уторак такође играти у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Младу репрезентацију Србије 3. септембра очекује старт у квалификацијама за Првенство Европе 2023. и  дуел са Украјином, а у нашој групи су још селекције Француске, Северне Македоније, Јерменије и Фарских острва.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here