Mesto za reklamu

Бора Ненић и Бранислав Станковић у филму ”Споразум”

20.11.2019.

Тридесетогодишњи глумац из Косовске Митровице Бранислав Станковић играће у децембру у чувеном театру “Ла Мама” на Бродвеју у Њујорку.

На једној од најпрестижнијих позорошних сцена на свету, Станковић ће играти у у представи “Тројанке” насталој по мотивима Еврипидове трагедије.

Представа је играна у Косовској Митровици, а резултат је сарадње редитеља Андреја Сербана са уметницима из Камбоџе, Гватемале и са Косова, рекао је порталу КоССев Станковић објашњавајући како је дошло до тога да добије позив америчког позоришног редитеља да игра у Њујорку.

Бранислав Станковић дипломирао је глуму на приштинском Факултету уметности са представом “Зоолошка прича” у Звездара театру. У Народном позоришту у Приштини играо је у представи “Жица” коју је режирао Горан Шушљик и у представи “Шума” Милоша Цветковића. Играо је у филмовима “Споразум” Предрага Радоњића и “Говорна мана” Горана Марковића. Поред глуме, бави се и музиком.

Овај млади глумац каже да се радује сарадњи са људима са Џулијарда, једне од најпрестижнијих школа музичке и драмске уметности.

Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here