Mesto za reklamu
  1. 02. 2020.

Традиционалном Молитвеном доручку чији је домаћин амерички председник Доналд Трамп, у четвртак ће у Вашингтону присуствовати 3.000 гостију из више од 100 земаља.

Међу њима биће и потпредседник Скупштине Владимир Маринковић рекао је за “Политику” рекао да ће се до тада срести с више конгресмена и сенатора међу којима су Стив Стајверс и Емануел Кливер, копредседавајући српског кокуса.

Како је пренела РТВ Нови Пазар, у Вашингтон је и ове године позван директор опште болнице Нови Пазар Мехо Махмутовић, а према медијским написима, престижном догађају као и више пута досад присуствоваће и лидер Српског покрета обнове Вук Драшковић и његова супруга Даница.

Утисак је ипак да у Србији више не влада јагма да се обезбеди позивница за овај скуп као у првој декади овог века.

Шеф дипломатије и први потпредседник Владе Ивица Дачић добио је позив и овог пута, али као и прошле године неће ићи због обавеза. На пут неће ни још један редован учесник, министар у влади и председник Српске народне партије Ненад Поповић, пише лист.

У својству лидера Покрета обнове Краљевине Србије Жика Гојковић добија позив другу годину заредом, али ни он, како се наводи, због обавеза не може да иде.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here