Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

По налогу Трећег основног тужилаштва у Београду, ухапшен је Д. Ђ. због сумње да је лажно пријавио да је над њим извршено разбојништво упадом три мушкарца у стан, јер се испоставило да су у питању били власници стана којима није плаћао станарину.

Д. Ђ. је иначе особа која је требало да купи Универзитет “Мегатренд” од Миће Јовановића, кажу у тужилаштву, наводи Танјуг.

Јовановић је у четвртак саопштио да од продаје Универзитета “Мегатренда” одустаје јер је преварен.

Осумњиченом се на терет ставља кривично дело лажно пријављивање, а у тужилаштву ће бити испитан у понедељак, речено је Танјугу у том тужилаштву.

Д. Ђ. је лажно пријавио да су му синоћ у стан ушла три непозната мушкарца и одузела му два телевизора и лакше га повредила.

Испоставило се да су у питању власници стана којима је осумњичени дуговао новац за кирију и који су му претходно најавили свој долазак.

Осумњиченом Д. Ђ. одређено је задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

У Тужилаштву кажу да се против Д. Ђ. води више кривичних поступака због кривичних дела недавање издржавања, превара и злоупотреба службеног положаја.

„Српска стварност“ / Агенције /

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here