Mesto za reklamu

27.02.2019.

Група наоружаних Албанаца упала је рано јутрос у село Растелицу код Куршумлије и једном од мештана украла трактор, преносе београдски медији. Међутим, МУП Србије је у току дана демантовао да се то догодило.

Како су неки медији известили, приликом упада чула се и пуцњава, а у селу се налазе јаке полицијске снаге. 

Полицији није пријављен било какав упад групе наоружаних људи на територију централне Србије са простора АП Косово и Метохија, саопштило је током дана, Министарство унутрашњих послова.

Полицијској станици Куршумлија синоћ су радници који су секли шуму у области села Растелица пријавили да су чули пуцње из правца Косова и Метохије, наводи се у саопштењу.

Полицији није пријављен било какав упад групе наоружаних људи на територију централне Србије са простора Косова и Метохије, али је она јуче, приликом редовне патроле у рејону Растелице, уочила да је више кућа обијено.

Имајући у виду да је реч о кућама у којима нико не живи, полиција је одмах обавестила власнике, након чега је утврђено да је украдена једна ловачка пушка, моторна тестера и више комада различитог алата, напомиње се у саопштењу.

Полиција је о свему обавестила надлежно тужилаштво, по чијем налогу предузима све мере и радње на утврђивању околности ових догађаја.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here