Mesto za reklamu
  1. 02. 2022.

Српска напредна странка (СНС) и Социјалдемократска партија Србије (СДПС) настављају сарадњу и заједно ће изаћи на изборе 3. априла, на свим нивоима, изјавио је за Танјуг председник СДПС Расим Љајић.

“Управо смо председник Александар Вучић и ја завршили разговор. Постигли смо договор о заједничком наступу на изборима, парламентарним, београдским и председничким, и заједно ћемо подржати председничког кандидата кога предложи СНС”, рекао је Љајић.

Како је додао, разговарали су и о начину на који ће водити предстојећу изборну кампању.

“Договорено је да обиђемо што је могуће више општина и градова у Србији, да имамо директан контакт са грађанима, да слушамо људе и представимо оно што је урађено, да говоримо о плановима. Спремни смо да причамо и о грешкама које смо чинили као владајућа коалиција”, рекао је Љајић.

Додао је да важно да ће водити позитивну кампању, како би представили грађанима све оно што ће бити урађено у наредном периоду.

Напредњаци и СДПС заједнички излазе на парламентарне изборе од 2016. године, а та странка је и на председничким изборима 2017. подржала Александра Вучића као заједничког кандидата владајуће коалиције за председника Србије.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here