Mesto za reklamu
  1. 12. 2018.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић саопштио jе да jе председник Српског покрета Двери Бошко Oбрадовић, са групом страначких функционера, упао синоћ у просториjе Полициjске станице у Гучи и том приликом вређао државну секретарку MУП-а Диjану Хркаловић.

Званични сајт Владе Републике Србије преноси у целини изјаву Стефановића:

„Кулминација бахатог, дивљачког и насилничког понашања Бошка Обрадовића и једног дела функционера Савеза за Србију, који су данас у општини Лучани физички напали више људи, прво жену која је дошла да гласа на бирачко место, а потом и новинара, догодила се вечерас око 19 часова.

Обрадовић је са групом страначких функционера упао у просторије Полицијске станице у Гучи, у покушају да се на насилан начин обрачуна са полицијом, која је радила свој посао по налогу тужиоца.

Том приликом, он је простачким језиком вређао државну секретарку Министарства унутрашњих послова Дијану Хркаловић, која му је, и поред агресије усмерене према њој, на пристојан начин одговарала, у покушају да смири ситуацију.

Нажалост, насртаји на жене постају обавезни део политичког програма Савеза за Србију, а уједно служе и да прикрију недостатак подршке грађана и у великој мери инспиришу најгоре понашање у нашем друштву.

Најоштрије осуђујем овакво насиље и бахато понашање и пружам пуну подршку свим колегама које се на частан начин боре за поштовање закона и кажњавање насилника, ма ко они били“, навео је Стефановић.

Српска стварност“ / владасрбије.рс /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here