Mesto za reklamu

01.05.2020.

Живот после пандемије тешко да ће поново бити исти. Примениће се нова правила која ће увести авио-компаније. Само укрцавање у авион  у будућности би могло да потраје и до четири сата.

Компаније ће, пишу медији, увести правило да путници морају да се појаве четири сата раније пре лета на аеродрому како би прошли све неопходне здравствене провере, све уз обавезно дистанцирање од два метра.

То ће, наводе даље медији, утицати и на цену авионских карата које ће поскупети, а свеукупан доживљај лета биће веома нелагодан. Таква ситуација могла би да потраје наредних пет година.

„Биће мање расположивих авиона, мање расположивих места, цене ће скочити и све у свему, биће то веома нелагодно искуство“, изјавио је директор и консултант једне авио-компаније.

Уз све то, носиће се заштитна опрема и по сваку цену ће се одржавати физичка дистанца.

Компанија „Изи џет“ је почетком ове године изнела план да сва седишта у средини увек буду празна и то ће и спроводити у дело од тренутка када се авио-саобраћај поново устали.

Обавезна мера раздаљине од два метра између путника могла би да значи да ће скоро 80 одсто седишта у авиону бити празно. Зато, да би се то исплатило, превозници ће морати да дигну цене.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here