Mesto za reklamu
  1. 07. 2020.

Српско народно веће усвојило је оставку председика тог већа Бориса Милошевића, пошто он одлази на место потпредседника нове хрватске владе.

Борис Милошевић сматра да је након преузимања нове дужности једини логичан потез да место председника СНВ-а препусти некоме ко ће се моћи да се посвети раду у том већу, пренео је портал недељника Новости.

“С мјеста предсједника СНВ-а одлазим након само годину дана мандата. Тај период су биљежиле криза и епидемија коронавируса која је зауставила велики број добрих програма и моје интензивније бављење самом организацијом. С друге стране, управо нас је то потакнуло да одрадимо значајан посао хуманитарног карактера на терену, што је препознао велики број људи којима смо помогли “, рекао је Милошевић.

Поносан је, каже, на реакцију СНВ-а, а радује га и то што је у његовом мандату покренуто неколико пројеката, пре свега оснивање културних центара у Ријеци и Осијеку.

Функцију председника СНВ-а преузеће његове заменице, Анета Владимиров и Драгана Јецков, до изборне скупштине која ја сазвана за 5. септембар.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here