Mesto za reklamu
  1. 01. 2020.

Председник Србије Александар Вучић имао је данас у Давосу, пред церемонију званичног отварања Светског економског форума, разговоре са бројним званичницима, међу којима су шефица Европске комисије Урсула фон дер Лајен и председник Светског економског форума Берге Бренде.

Вучић је на инстаграм налогу “будућностсрбијеав”, уз фотографије својих сусрета са страним званчницима истакао да је за Србију веома важно да буде присутна у Давосу и да буде добро представљена.

“Овде у Давосу имамо прилику да говоримо о нашем инвестиционом амбијенту, о резултатима које смо постигли, о једној од највиших стопа раста у целој Европи и да позовемо привреднике да инвестирају у Србију, да поправимо стандард и квалитет живота наших градана и да видимо шта су следећи потези које морамо да урадимо”, наводи се уз фотографију Вучића са Фон дер Лајен.

Поред фотографије са Брендеом, Вучић је написао: “Пријатељски разговори пред отварање Светског економског форума”.

Председник Србије се на Инстаграму захвалио оснивачу и извршном председнику Светског економског форума Клаусу Швабу на подршци и редовним позивима за учешће на том скупу.

“Хвала на подршци и редовним позивима за учешће на Светском економском форуму”, стоји поред фотографије Вучића са Швабом.

Председник Србије је у посту поред фотографије са председником Јерменије Арменом Саркисијаном написао да је Светски економски форум у Давосу одлично место где за кратко време може много да се чује, да се остваре важни контакти, али и сретну стари пријатељи.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here