Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Наш глумац Никола Ђуричко, који се прошле године преселио са породицом у Лос Анђелес, заиграће у четвртој сезони популарне ТВ серије “Чудне ствари” (Stranger Things) у продукцији моћне стриминг платформе Netfliks.

Глумац је летос потврдио да је у плану да снима серију, али никакви детаљи нису били познати, а сада је откривено да тумачи улогу извесног негативца Руса Јурија. Ипак, како је недавно открио медијима, не сме да даље ништа прича о својој улози, осим да је по минутажи “пристојна, средња, није ни најмања на свету, а није ни огромна”. Јури је откачени шверцер и шаљивдижија који ужива у лошем хумору и хрскавом путеру од кикирија, једнако колико и у новцу, а трејлер серије је указао на то да ће се радња целе нове сезоне одвијати у Русији.

О новом ангажману у славној серији, Ђуричко је изјавио медијима да је улога лепа иупечатљива, маркантна, одговара његовом сензибилитету и палети изражајних могућности. Stranger Things је већ са првом сезоном постала најгледанија серија на Netfliks стриминг сервису. У новом, четвртом серијалу глумцима Винони Рајдер, Дејвиду Харбору, младој нади Холивуда Мили Боби Браун придружује се још неколико ликова, а међу њима и Ђуричко.

„Српска стварност“ / Ј. С. /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here