Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Нови састанак Радне групе за међустраначки дијалог без посредовања странаца одржан је у Скупштини Србије.

На састанку су председник парламента Ивица Дачић, шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић, као и функционер те странке Дејан Ђурђевић.

Присуствују и председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, лидер Доста је било Саша Радуловић, заменик председника СРС Александар Шешељ, представница Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски, председник ПОКС-а Жика Гојковић.

Гојковић је прошлог уторка рекао да није задовољан током састанка, наводећи да једна политичка странка опструише рад, те да се говорило о формалностима уместо о суштини.

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић недавно је у интервјуу за Тањуг рекао да до краја јуна треба да се заврши што је могуће више тема и да се после тога договор представи свим организацијама на пленарној седници.

“Крајњи рок јесте шест месеци пре одржавања председничких и парламентарних избора”, прецизирао је тада председник скупштине.

Радна група разговара о темама које се тичу медија, изборних процедура, финансирања политичких активности, функционерске кампање, а ту је и питање изборног дана, контроле изборног процеса у смислу спречавања одређених манипулација.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here