1. 05. 2020.

Лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је тај покрет послао писмо о дешавањима у Србији и његовом штрајку глађу на 300 адреса у САД, Европи и Русији. Kако каже, тиме су желели да их ставе на неку врсту испита, јер ако су за њих избори 21. јуна демократски, онда “они Србији не желе добро”.

О свему су, рекао је на конференцији испред Скупштине Србије, обавештени и патријарх Иринеј и сви епископи СПЦ, те додао да ће посланици Двери Драган Весовић и Марија Јањушевић поново покушати да упуте захтев јавном сервису.

Обрадовић је рекао да се он и његов колега Иван Kостић осећају добро, да имају свакодневне лекарске контроле и да остају у штрајку инсистирајући на захтевима који су, како каже, вапај да се ствари у Србији промене.

Наводи да су рекли све што су имали и да је сада остало само ћутање, те додао да размишљају и о томе да више не одржавају конференције у 11 сати.

Осврнуо се и на јучерашњи скуп “Слобода, сигурност и правда за све”, наводећи да је то слика Србије какву Двери желе – “без скандирања, парола, увреда упућених било коме…”.

„Српска стварност“ / Агенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here