Mesto za reklamu
  1. 07. 2021.

Женска одбојкашка репрезентација Србије победом је стартовала на Олимпијским играма у Токију. Актуелне шампионке света и Европе рутински су у три сета савладале Доминиканску Републику – 25:18, 25:12, 25:20.

Изабранице Зорана Терзића одиграле су сјајан меч, од почетка па до краја су доминирале и ни у једном тренутку није се поставило питање победника.

Очекивао јачи отпор Доминикане, карипска држава недавно је одиграла јако квалитетан турнир у Лиги нација, али Србија је одиграла толико квалитетно да противнице нису имале ни промил шансе.

Бриљирала је Маја Огљеновић, сјајно је делила лопте Тијани Бошковић, Милени Рашић и осталим одбојкашицама, те су готово све девојке имале допринос у тријумфу.

У првом сету доминирала је Тијана Бошковић, добро је функционисао и блок и већ средином сета Српкиње су направиле недостижну предност. Сет су рутински решиле са 25:18.

Ако је први сет био доминантан, шта тек онда рећи за други. Бриљирала је Србија, сјајно играла у пољу и још лакше је добила овај период игре – 25:12.

Доминиканска Република пружа је нешто јачи отпор у трећем сету, али наше одбојкашице одрадиле су рутински посао и укупним резултатом – 25:18, 25:12, 25:20 –дошле до победе.

Србија наредни меч игра против домаћина Јапана у уторак у 07.20.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here