Mesto za reklamu
  1. 05. 2020.

На углу Браничевске и Стојана Протића на Врачару вечерас су се окупили лидери Савеза за Србију и њихове присталице, дан након што су непознати мушкарци пуштали са разгласа “Ђиласе, лопове” у близини зграде у којој живи његова породица.

Поред Ђиласа, окупили су се Борко Стефановић, Бошко Обрадовић, Зоран Лутовац, Јанко Веселиновић, Вук Јеремић, Сергеј Трифуновић…

Окупљени су прво у 20 сати аплаудирали лекарима, а пет минута касније су протестовали против власти дувајући у пиштаљке и трубе.

Ђилас је потом са присталицама дошао до зграде са које је у недељу увече емитовано “Ђиласе лопове”, што је, како је пренео јавности, узнемирило његову децу.

Ђилас се “осврнуо” на ту поруку речима: “Чули смо оно о сузама и плакању на мој рачун. Јесте, ја сам јуче плакао, више плакања нема и идемо сад у борбу”, рекао је Ђилас новинарима.

Позвао је све који се баве политиком, било да су власт или опозиција, да сва деца буду заштићена од политике, без обзира ко су им родитељи.

Са зграде вечерас је пуштана песма “Марш на Дрину”, а Ђиласове присталице, са којима је био и председник ПСГ Сергеј Трифуновић, испред зграде су певали “Бела ћао” и узвикивали “Ово је Србија”.

Ђилас је синоћ поручио Александру Вучићу и властима, за које верује да стоје иза пуштања поруке са разгласа, да ће их у 20 сати чекати са пријатељима рекавши да их се не плаши.

„Српска стварност“ / РТС, Агенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here