Mesto za reklamu
  1. 05. 2021.

Општински одбор Српске напредне странке Раковица, након одржаног састанка, једногласно jе изгласао предлог за смену председника Градског одбора Небојше Стефановића и комплетног руководства Градског одбора СНС Београд, саопштио је општински одбор СНС-а Раковица.

У саопштењу одбора СНС Раковица наводи се да је, након што су сви раковички месни одбори одржали састанке на којима је консултовано целокупно чланство, једногласно подржан став да је неопходна смена председника Градског одбора СНС Београд.

“Општински одбор дели оцену чланства да председник Градског одбора СНС Београд Небојша Стефановић већ дуже време не обавља добро своју страначку функцију и да је услед бројних афера, а пре свега афере прислушкивања угрожена безбедности председника Александра Вучића и чланова његове породице”, истиче се у саопштењу.

Наглашавају да је “Општински одбор СНС Раковица дубоко разочаран и лошим радом Небојше Стефановића на месту председника Градског одбора СНС Београд”.

“Стефановићу између осталог чланство замера запостављање рада на терену, изостављање разговора са чланством, лошу комуникацију са грађанима и неиспуњавање датих обећања”, наводи се у саопштењу.

Општински одбор СНС Раковица сматра да у нови изборни циклус Српска напредна странка у Београду мора да уђе са новим људима који ће, истичу, бити много више посвећени раду на терену, комуникацији са чланством, али пре свега раду са грађанима.

“Људи који су се одродили од странке и од грађана више не могу водити нашу странку у нове победе. Због свега наведеног, Општински одбор СНС Раковица покренуо је, у складу са Статутом странке, смену Небојше Стефановића са места председника Градског одбора СНС Београд као и целокупног руководства Градског одбора”, закључује се у саопштењу.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here