Mesto za reklamu

19.03.2020.

Пандемија коранвируса не јењава. Због алармантне ситуације, све већи број земаља увео је ванредно стање, а епицентар заразе и даље је Европа. Од коронавируса укупно је заражено 219,357. Умрло је 8,970, док је 85,745 излечених. У Србији је до сада забележено укупно 103 случаја заражених.. У Кини данас није забележен ниједан нов случај. У Италији број жртава премашио број умрлих у Кини. Кански фестивал одлаже се за крај јуна

Ердоган обећао Додику медицинску помоћ за БиХ

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик разговарао је вечерас телефоном са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом о актуелној ситуацији у којој су се нашле БиХ, Турска, али и цео свет због пандемије коронавируса, саопштено је из Додиковог кабинета.

Како се наводи, Ердоган је у разговору обећао помоћ у медицинском материјалу за БиХ која је неопходна у борби против вируса, као и слободан извоз медицинског материјала из Турске који се користи у оваквим епидемијама на тржишту БиХ, преноси Независне.

Затвара се граница између Канаде и САД

У Британији број преминулих порастао на 144

У Српској 16 нових случајева, укупно 45 заражених

Број заражених у Хрватској порастао на 110

Црна Гора: Грађани за 7 дана купили намирница колико потроше за четири месеца

Главни задатак Владе у овом тренутку је, имајући у виду да је већина грађана Црне Горе у кући, обезбјеђивање непрекидног напајања свим услугама које су им потребне као што су струја, вода, телекомуникационе услуге и свим осталим што подразумијева основни комфор живота, казала је министарка економије те земље Драгица Секулић.

Пусте улице, служе се молитве, не раде кафане: Како се боре жаришта – Чачак, Ужице и Ниш

Чачак, Ужице и Ниш придржавају се мера Владе у борби против ширења коронавируса. Улице су пусте, старији од 65 година су у својим кућама, а грађани полако смањују потребу паничног снабдевања залиха хране. Волонтери и у овим градовима марљиво помажу своје најстарије суграђане.

У Италији више жртава коронaвируса него у Кини

У последња 24 сата број умрлих у Италији достигао је 3.405 и тиме је укупан број жртава короне премашио број жртава у Кини, где је од краја децембра умрло 3.245 особа.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here