Mesto za reklamu

28.01.2020.

Сукоби, свађе, мржње и провокације немају благослов Цркве, поручио је ректор Цетињске богословије Гојко Перовић.

„Ужасне су сцене физичких сукоба виђене у Подгорици. Ко дигне руку на брата свога, или покуша да баци камен – тај нека се не нада ничему доброме. Сукоби, свађе, мржње, провокације – немају благослов цркве и они добро донијети не могу никоме“, каже Перовић у изјави за „Вијести“

Он је поручио да треба да окрене главу на другу страну онај коме се не допада нечија песма или застава.

„Исто тако – ко чује провокацију на свој рачун или ружну реч, нека се прави да је није чуо. Браћа смо. Мало нас има да бисмо се делили“, поручио је Перовић.

Група мушкараца напала је синоћ двадесетогодишњака у насељу Цитy кварт, пренеле су „Вијести“.

На снимку достављеном „Вијестима“ види се како више мушкараца трчи за њим булеваром – један га сустиже, баца на улицу, а потом га више њих удара рукама и ногама.

Из Управе полиције је незванично речено да је младић лакше повређен, али није саопштен његов идентитет нити како је дошло до инцидента.

У медијима се спекулише да је младић српске националности.

Полиција је истовремено на другој локацији – у Доњој Горици спречила покушај каменовања навијача ватерполо репрезентације, који су се враћали на Цетиње, због чега је у Центар безбедности приведен један млађи мушкарац.

Према незваничним информацијама до инцидента је дошло и на Забјелу, где је више лица покушало да каменује колону возила.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here