Mesto za reklamu
  1. 23. 2020.

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић упутио је путем друштвених мрежа јавно извињење за своје претходне поступке, и то неколико сати након што је утврђено да је позитиван на корнавирус.

Ноле је раније данас објавио да су он и супруга Јелена позитивни на коронавирус, али да то није случај са њиховом децом.

Први рекет света је вечерас још једном изразио жаљење због новонасталих догађаја.

“Дубоко се извињавам свима којима је турнир нанео штету. Све што смо организатори и ја уредили у претходних месец дана, урадили смо са искреном намерама и чистим срцем. Веровали смо да је турнир испунио све здравствене протоколе и да је наш регион био у довољно добром стању да уједини људе из филантропских разлога. Погрешили смо, било је прерано. Не могу да вам опишем колико ми је жао због апсолутно сваког случаја заразе”, инаписао је Ђококовић у првом делу сввоје поруке и најавио помоћи људима у Београду и Задру, где су претходно одржани тунрири његове јадранске турнеје.

“Ако сте били на Адрија туру, или сте били у близини неког од учесника, молим вас тестирајте се и поштујте социјалну дистанцу. За оне у Београду и Задру, са њима ћемо поделити здравствене ресурсе у блиској будућности. Остатак Тура је отказан и остаћемо фокусирани на оне који су погођени. Молићу се за пун опоравак свих”, додао је Ђоковић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here