Mesto za reklamu
  1. 05. 2021.

Скупштина Србије почела је нову седницу на чијем су дневном реду предлози закона о изменама и допунама Закона о средњем образовању и васпитању и о забрани дискриминације, као и Предлог закона о родној равноправности.

Пред посланицима је и Предлог закона о обнови културно-историјског наслеђа и подстицању развоја Сремских Kарловаца, који је поднела Скупштина АП Војводина, Предлог закона о измени Закона о планирању и изградњи, као и Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању.

Расправљаће се и о изменама и допунама Закона о посебним условима за реализацију пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности, изменама и допунама Закона о пловидби и лукама на унутрашњим водама, Предлогу закона о метроу и градској железници.

Поред тога Предлог закона о потврђивању Споразума о међународном повременом превозу путника аутобусима, на дневном реду је и листа кандидата за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here