Mesto za reklamu
  1. 01. 2020.

Вучић – Спреман сам за састанак на највишем нивоу са Црном Гором

Председник Србије Александар Вучић истиче да је увек спреман за састанак на државном нивоу са представницима Црне Горе и најавио скуп лидера региона у Карловцима или Суботици крајем јануара, на којем би требало да буде и председник Црне Горе Мило Ђукановић.

Вучић је новинарима, после састанка са патријархом Иринејем, на питање да ли је време за састанак државног врха две земље, одговорио да је на то увек спреман.

„Мислим да постоји скуп који је заказан у Карловцима или Суботици, крајем јануара или почетком фебруара, где ће бити многи лидери из региона. Мислим да је могућ долазак и председника Ђукановића“, рекао је Вучић.

Он је рекао да је са Ђукановићем разговарао и у Тирани овог месеца и да нема проблем да разговара, наводећи да њих двојица неке ствари виде на нешто другачији начин.

„Међутим, наше је да поштујемо државу Црну Гору, да разумемо потребе и захтеве српског народа. Да се не стидимо тога што припадамо српском народу, не пада ми на памет, никога нисмо увредили, учинили нажао. Ако у свему лошем што се збивало нашем народу има нешто добро, то је што се показало јединство српског народа“, закључио је Вучић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here