Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

Председник ДС-а Зоран Лутовац је у отвореном писму изјавио да простор у емисији “Упитник” уступа узбуњивачу Александру Обрадовићу. Уколико омогућите да се он обрати грађанима и грађанкама Србије ми ћемо пристати да учествујемо у вашим емисијама, поручио је Лутовац.

“За Демократску странку (ДС) преговори власти и опозиције у овом тренутку нису тема, а како је очигледно да власт већ месецима не чини никакве потезе који би водили ка томе да врате грађанима њихово право да слободно бирају, већ чини управо супротно, ДС данас једино види могућност да се у разговорима са представницима ЕУ дође до слободних избора”, изјавио је председник ДС-а Зоран Лутовац, а преноси вечерас ова странка.

“Простор који у ‘Упитнику’ нудите нама, а како би се створио привид заступљености опозиције у јавном сервису, уступамо узбуњивачу Александру Обрадовићу. Уколико омогућите да се он обрати грађанима и грађанкама Србије ми ћемо пристати да учествујемо у вашим емисијама. Уз важну напомену да и обраћање Александра Обрадовића јавности не значи да јавни сервис испуњава своју сврху тачног и благовременог информисања јавности, него да је учињен тек један корак у том правцу”, навео је Лутовац.

Истакао је да писмо прослеђује јавности “да не би било дилеме зашто је одбио гостовање у емисији ‘Упитник’ иако је у питању Јавни медијски сервис”.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here