Mesto za reklamu
  1. 03.2019.

Председник Александар Вучић од 11 до 13 часова одговарао је на питања грађана на свом Инстаграм налогу “Будућностсрбијеав”.

Председник Вучић се, уочи почетка одговарања на питања, обратио грађанима преко Инстаграм налога и позвао их да заједно са њим раде, мењају и боре се за Србију.

Председник је рекао да је добио много питања грађана која се односе на Косово и Метохију и поручио да ће Србија улагати све више и борити се за бољи живот наших грађана без обзира да ли живе на југу или северу Косова.

Вучић је нагласио да је оно што је важно за људе који су слали питања са Косова и Метохије да ће Србија улагати све више и борити се за бољи живот нашег народа.

Поред видео поруке, Вучић је написао: “Поштовани грађани, хвала на поверењу и великом броју упућених питања. Данас сам успео да одговорим само на један мањи број, молим вас за разумевање. Одговоре на сва постављена питања добићете у наредних неколико дана”.

Вучић је јутрос рекао за РТС да неће успети да одговори на сва питања, али ће покушати да одговори на што више њих. Каже да ће његови сарадници груписати остала питања и одговорити.

Инстаграм налог “Будућност Србије” отворен је 5. фебруара и грађани преко њега могу да се упознају са активностима председника.

„Српска стварност“ / РТС /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here