Mesto za reklamu
  1. 02. 2021.

Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза приведен је на информативни разговор. Београдски електронски медији наводе да је Кокеза приведен на основу различитих навода Александра Кајмаковића, познатијег као Аца Босанац, али и других оперативних сазнања. У разговору са новинарима председник Србије Вучић је изразио чуђење зашто је његов дугогодишњи пријатељ одбио да се користи полиграф.

Кокеза је на разговору задржан четири сата. Одбио је да се користи полиграф. Против њега ће се водити истражни поступак, али је пуштен на слободу.

Како се сазнаје саслушван је о околностима деловања у оквиру организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, као и других чињеница и сазнања којима он располаже о другим случајевима, којима се полиција бави у борби против мафије у нашој земљи.

Председник Србије Александар Вучић је данас у разговору са новинарима рекао да је добио све неопходне информације о привођењу на саслушање Кокезе, који важи за његовог пријатеља.

“Не бих да се изјашњавам на било који начин осим да не разумем зашто човек у којег сам имао поверење је одбио полиграф, посебно зато што му је речено да може да иде само на једно не мора на десет питања, и ако је кључно питање да ли је учествовао у припреми моје ликвидације на које је одбио да иде на полиграф, ја у то не могу да верујем, да будем сасвим искрен, ја тог човека дуго познајем и никада у то нећу поверовати”, нагласио је Вучић.

Додао је да је он “на полиграф ишао око глупости”, истичући да му је зато “чудно кад неко не иде”.

“Да је нешто чуо или планирао по том питaњу то је за мене невероватно, јер ни њему ни свимањима нисам на сенку згазио, ништа нажао урадио, нити ја нити моја породица, у то просто нити желим нити могу да поверујем. Нека надлежни органи раде свој посао”, рекао је председник.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here