Mesto za reklamu
  1. 02. 2019.

Са фејсбук профила „Србија наша земља“ данас су упућене претње смрћу и тешке увреде на рачун главног уредника Новинске агенције Бета Драгана Јањића.  

Драган Јањић је главни и одговорни уредник новинске агенције Бета. Један је од осам новинара који су ову агенцију основали 1994. године. Током 2007. и 2008. године Јањић је био помоћник министра културе задуженог за медије. Заменик главног и одговорног уредника листа Политика био је од 2008. до 2010. године. Од 2010. године обављао је послове вишег саветника за односе са јавношћу у Кабинету Заштитника грађана Саше Јанковића.

Са фејсбук профила „Србија наша земља“ данас су упућене претње смрћу и тешке увреде на рачун главног уредника Новинске агенције Бета Драгана Јањића.  Реч је о истом профилу са којег су сличне претње и увреде упућене и председнику Независног друштва новинара Војводине Недиму Сејдиновићу.

„Драган Јањић, уредник Бете, данима на свом Твитер налогу објављује слике вешала, гиљотине и правда позиве на насиље. Драгане, да ли би подржао гиљотине и вешала испред Бете, својих кућних врата? То је та боља Србија Драгане,“ наводи се на том профилу.

Испод тог статуса налазе се и коментари којима се позива на линч Драгана Јањића и упућују му се тешке и простачке увреде.

„Српска стварност“ / Бета, Фејсбук профил – Србија наша земља /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here