Mesto za reklamu
  1. 08. 2021.

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас освајаче медаља на Олимпијским играма и чланове њихових стручних штабова и захвалио се на огромној радости коју су приуштили Србији.

“Хвала, шампиони! Бранили сте боје наше земље и приуштили огромну радост грађанима Србије”, рекао је председник Вучић и указао да је на свим спортским такмичењима народ био уз њих, као и да су Олимпијске игре нешто посебно.

“Трудили смо да као држава више улажемо у спорт, али то није довољно. Од мене имате обећање да ћемо 1. децембра отворити халу за борилачке спортовe”, истакао је председник Вучић и додао да се креће са радовима на одбојкашком центру, као и да се завршава хала за ваздушне пушке.

Председник  Вучић је истакао да су награде највеће у региону и  изразио наду да ће тај износ до Олимпијских игара у Паризу бити знатно већи.

“Верујем да ћете нам, помоћи да градимо будуће генерације шампиона”, закључио јепредседник Вучић и пожелео да на наредним Олимпијским играма стигнемо до двоцифреног броја освојених медаља.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here