Mesto za reklamu

19.12.2019.

Дејан Станковић је нови тренер Црвене звезде! Бивши ас црвено-белих, репрезентације, као Лација и Интера, договорио се са челницима нашег најтрофејнијег клуба да преузме екипу, пошто се Владан Милојевић повукао са места шефа струке.

Милојевић је још после утакмице са Чукаричким најавио да ће се повући и тешко га је било одговорити. Разлози се знају, то су премор и исцрпљеност после великог броја тешких и захтевних изазова, освојене две титуле, изборене две Лиге шампиона, једне Лиге Европе.

У Црвеној звезди активирали су за план Б и брзо су нашли заједнички језик са Дејаном Станковићем. Ускоро се очекује и његова промоција као новог Звездиног тренера.

Милојевић донео одлуку: Нисам више тренер Звезде

Владан Милојевић се данас и формално опростио са места тренера првог тима Звезде. То је саопштио у препуном медија центру на највећем српском стадиону.

“Ја сам донео одлуку – и нећу више бити тренер Црвене звезде. Желим да се захвалим пре свега мојој породици. Такође, велика захвалност Звездану Терзићу и Драгану Милошевићу који су били код мене у Грчкој пре него што сам дошао. Хвала и мом најближем сараднику Митру Мркели, свим сарадницима у стручном штабу и клубу, управи и наравно навијачима, да не умањим њихову улогу”, рекао је Милојевић на почетку изузетно посећене конференције за медије.

То је моја одлука. На њу сам се одлучио у овом тренутку, када је Звезда на прагу треће узастопне титуле, јер је ја већ рачунам и остављам је у аманет следећем тренеру. Знам да би мој одлазак на лето био компликован за клуб и зато сам се одлучио да то буде сад, да бих оставио наследнику нешто што можда ја нисам имао – време да се упозна са екипом, уз 11 бодова предности”- рекао је Владан Милојевић, сада већ бивши тренер фудбалера “Црвене звезде“.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here