Mesto za reklamu
  1. 12. 2021.

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком, који му је уручио писмо руског председника Владимира Путина са честиткама поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника.

У писму се, између осталог, каже:

„Наши недавни преговори у Сочију су у пуној мери потврдили чврстину стратешког партнерства Русије и Србије и дозволили да зацртамо нове перспективе узајамно корисне сарадње у више праваца.

Рачунам на наставак конструктивног дијалога са Вама и присног заједничког рада на актуелним питањима билатералне, регионалне и међународне агенде. То одговара темељним интересима наших братских народа и доприноси обезбеђењу стабилности и безбедности на европском континенту.

Желим Вама, Вашој породици и најближима добро здравље, успех и благостање, а свим грађанима Србије – мир и просперитет“, наводи се у честитки Путина Вучићу.

Захваливши на писму, Вучић је још једном изразио захвалност Путину на топлом дочеку у Сочију и пријатељским разговорима, које су том приликом водили.

Вучић и Боцан-Харченко су и овом приликом размотрили напредак билатералне сарадње у различитим областима, саопштила је прес служба председника Републике, пренео је Танјуг.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here