Mesto za reklamu
  1. 0 07. 2021.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовали су данас традиционалној манифестацији „Сремска куленијада“ у Ердевику.

Брнабић, која је том приликом уручила награде апсолутним победницима ове манифестације, истакла је да је најлепши део њеног посла да путује по земљи и разговара са грађанима како би чула колико су задовољни тиме што власт ради, да ли виде резултате и шта је оно што држава треба да уради.

Она је навела да је видела нове цркве које се граде, школе и дечје вртиће, као и да је са мештанима разговарала о томе шта је додатно потребно да би се побољшао квалитет живота свих у Србији.

Знам да у многим местима још увек постоји проблем водоснабдевања и то је нешто на чему ћемо радити у наредном периоду, поручила је председница Владе.

Она је изразила захвалност свима који организују манифестације попут “Куленијаде” у Ердевику, које промовишу Срем и нашу земљу широм Европе и света.

Премијерка је претходно посетила село Бешеново у општини Сремска Митровица, где је обишла сеоску амбуланту и месну заједницу.

Вулин је поручио да се у развој сваког дела Србије равномерно улаже, што омогућава једнак економски напредак, који није могућ без сигурности и безбедности.

Захваљујући председнику Србије Александру Вучићу, у сваки део Србије се равномерно улаже. Овде се граде школе, ловиште нам је све боље, имамо све више винарија, рекао је министар.

Он је нагласио да је Министарство унутрашњих послова увек на располагању свим грађанима Србије, а посебно становницима Шида, којима је изразио захвалност на томе што су током мигрантске кризе били стрпљиви и водили рачуна о интересима читаве земље.

Према његовим речима, МУП ће водити рачуна о томе да се последице мигрантске кризе осете у најмањој могућој мери.

Министар је изразио задовољство због тога што је на манифестацији присутан велики број људи, посебно деце, при чему је упутио позив грађанима да буду одговорни и да се вакцинишу.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here