Mesto za reklamu
  1. 05. 2020.

Представници политичких странака реаговали су на то што је посланик Двери Бошко Обрадовић на почетку седнице Народне скупштине дувао у пиштаљку у скупштинској сали, након чега је удаљен. После паузе Скупштина је наставила рад.

Посланик СНС-а Игор Бечић је оценио је да је један од лидера СЗС “Драган Ђилас наредио лидеру Двери Бошку Обрадовићу” да упадне на седницу Скупштине Србије и прекине заседање, не би ли спречио усвајање одлуке о укидању ванрендог стања.

Рекао је да Ђилас, користећи се измишљотинама и лажима, покушава да уруши углед Вучића и да га натера да се повуче и додаје да се то неће десити и да “сваки напредњак с поносом стоји уз свог председника”.

Народни посланик Мирослав Алексић је рекао да је Народна странка апсолутно против сваке врсте екстремизма и нецивилизованог понашања, било да долази од власти или опозииције.

Према његовим речима, Народна странка подржава укидање ванредног стања, али не подржава да се одмах крене са предизборним радњама. Оценио је да заказивањем избора за 21. јун власт показује да су им избори важнији од живота грађана.

Како каже, за време ванредног стања, грађани Србије су били одговорни, највећи број се придржзавао свих мера, поштовао реч струке, нису се излагали опасности.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here