Mesto za reklamu
  1. 02.2019.

Навијачи су се уочи 159. вечитог дербија сукобили са полицијом на Аутокоманди. РТС-у је у Хитној помоћи речено да су збринули повређене – седам грађана и  шест припадници МУП-а.

Сукоб навијача догодио се на Аутокоманди. Избили су жестоки сукоби у којим је учестовала и полиција.

Шест екипа Хитне помоћи интервенисало је на Аутокоманди због инцидента са навијачима. Начелница Хитне помоћи др Мара Петровић рекла је за РТС да су збринули 13 грађана и полицајаца.

Степен повреда навијача и полицајаца још није познат.

Полицијски синдикат Србије саопштио је да је повређено 17 полицајаца, а да је приведено око 150 особа. Синдикат је осудио напад на припаднике МУП Србије.

“Око 17.30 сати група од око 1.000 хулигана напала је на Аутокоманди припаднике Полицијске бригаде Београда, који су обезбеђивали дерби. Том приликом повређено је 17 полицајаца. На бруталан напад, полицајци нису добили одобрење да интервенишу, већ тек кад су им животи постали угрожени, на своју руку су интервенисали да се одбране. Приведено је 150 хулигана”, навео је  Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије.

Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су на стадиону “Рајко Митић” 159. вечити дерби. Није било победника 1:1 (0:1).

„Српска стварност“ / РТС /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here