Mesto za reklamu
  1. 01. 2022.

Шести тенисер света Андреј Рубљов признао је да је у Аустралију дошао позитиван на коронавирус и да му је допуштено да учествује на турниру. Рубљов, који је приликом слетања у Мелбурн имао позитиван налаз, навео је да га је гранична полиција пустила у земљу.

Момак из Москве осврнуо се на лошу ситуацију са тестовима на овогодишњем турниру, после чега је признао да је дошао заражен.

“Мене лично сада не тестирају јер сам тек прележао ковид. Када сам летео у Аустралију још сам био позитиван, али ниво ковид СС, како се то зове, нећу лагати, био је врло низак и није опасан. Било ми је допуштено да уђем у земљу. Осим тога, провео сам више од десет дана у карантину.”

Андреј, који ће у трећој рунди играти против Марина Чилића, истакао је да није сигуран да би и сада добио негативан налаз, али да му је допуштено да игра јер није опасан по околину.

Подсетимо, Ђоковићу је одузета виза за улазак у Аустралију под објашњењем да, као невакцинисан и без обзира на потврду о прележаном вирусу у децембру, представља опасност за Аустралијанце.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here