Mesto za reklamu
  1. 03. 2021.

Седница Савета за националну безбедност, на којој би требало да се расправља о детаљима у вези са акцијом борбе против организованог криминала у Србији, биће одржана у суботу у 18 сати, потврђено је Танјугу.

Седница Савета за националну безбедност требало је да буде одржана 26. фебруара, али је одложена због формално-правних проблема, како би се обавила додатна вештачења.

Председник Србије Александар Вучић најавио је раније да ће грађани Србије, цела Европа и цео свет бити шокирани када буду чули детаље истраге против организоване криминалне банде.

Вучић је казао да је седница Савета за националну безбедност отказана због формалноправних проблема, јер се чекају додатна вештачења, да не би сутра неко рекао да то што је показано грађанима не може да се користи у доказном поступку.

“Онда ћемо рећи о чему се све ради и показати људима нешто што је благо говорећи језиво, да би људи могли да виде да ли се иза свега крије политика, заштита режима, или борба против заиста једне или више организованих криминалих група”, навео је председник.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here