Mesto za reklamu

28.03.2019.

Председник Двери Бошко Обрадовић и још неколико опозиционих посланика „дочекали“ су испред Дома народне скупштине премијерку и министре Владе Србије, који су дошли да одговарају на питања посланика, преноси РТС.

Испред Парламента су били и Мирослав Алексић (Народна странка), Ана Стевановић (Клуб самосталних посланика), Марија Јањушевић (Двери), као и активиста Двери Југослав Кипријановић.

Они су држали фотографије премијерке и министара, а испод њихових слика су исписали надимке који се могу повезати са наводним аферама које им се приписују.

Обрадовић је добацивао министрима, са некима је ушао и у вербални сукоб, али није дошло до инцидената.

Он је са осталим посланицима стајао на степеништу које води у хол Скупштине, било је и посланика СНС такође, а у непосредној близини је било скупштинско обезбеђење, које је пратило целу ситуацију.

„Спусти се на земљу, иди на изборе“, поручио му је министар здравља Златибор Лончар, након чега га је Обрадовић питао да ли је нормално да власт не позива никог на разговор.

Док су њих двојица разговарали, остали посланици су добацивали.

Као председница Владе никада нећу улазити у Скупштину Србије на задњи улаз зато што ме насилници из Двери чекају на главном улазу, рекла је премијерка Ана Брнабић поводом „изложбе aфера представника власти“ испред Скупштине Србије.

Ана Брнабић је рекла да се не плаши и додала да ће се увек и свуда понашати исто, без обзира на претње насиљем.

„Српска стварност“ /Агенције /

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here