Mesto za reklamu
  1. 02. 2020.

Поводом Дана државности – 15. фебруара, изасланик председника Републике Србије генерални секретар председника Никола Селаковић положио је венац, уз највише државне и војне почасти, на Споменик Незнаном јунаку на Авали.

Изасланик председника Селаковић венац је положио у пратњи команданта Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерал-мајора Душка Жарковића и заменика команданта Здружене оперативне команде Генералштаба Војске Србије генерал-мајора Илије Тодорова, саопштено је из Министарства одбране.

“Србија данас слави своју слободу и независност! Слави оне који су пре 116 година упалили пламен слободе и оне који су пре 185 година утемељили њену независност и самосталност. На тај начин она чува свест и сећање о значају ових темељних вредности. Без слободе нема Србије. Без независности нема Србије! Чувајући слободну и независну Србију данас се боримо да она буде економски јача, политички способнија, војно безбеднија и у свету поштованија. Само таква Србија гарант је среће и напретка сваком свом грађанину и сваком Србину ма где живео. Живела Србија! Живео српски народ!”, записао је Селаковић у Спомен књизи.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here