Mesto za reklamu

15.11.2020.

Бивша савезна тужитељка и адвокат Сидни Пауел изјавила је да има доказе о великој завери у којој су учествовали амерички технолошки гиганти, компанија за гласање „Доминион“, владини званичници и медијски гиганти како би „украли“ изборе од Доналда Трампа.

Амерички мејнстрим медији крунисали су демократског председничког кандидата Џоа Бајдена титулом новоизабраног, иако би резултати избора требало формално да буду потврђени тек следећег месеца. Актуелни председник Доналд Трамп до сада је критиковао извештавање о резултатима, наводећи да су демократе на превару добиле кључне државе у изборној трци.

У разговору за Фокс њуз, Пауелова, која је бивша савезна тужитељка и адвокат бившег Трамповог саветника за националну безбедност Мајкла Флина, рекла је да сматра да је гласање у новембру врхунац четворогодишњих напора Трампових противника да га уклоне са функције.

„Све је организовано и спроведено уз помоћ људи из Силицијумске долине, великих технолошких компанија, компанија за друштвене медије, па чак и медијских компанија, а ја ћу ослободити Кракена (морско чудовиште из легенди)“, обећала је, позивајући се на своју тренутну истрагу.

Износећи скандал „Доминион“, у којем су Трампови адвокати демонстрирали да су неисправне машине за гласање преокренуле око 6.000 гласова у Бајденову корист у једном округу у Мичигену због „грешке“, Пауел је потврдила да је ово само врх леденог брега у међународној завери.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here