Mesto za reklamu
  1. 07. 2019.

Уз спектакуларан ватромет мало након поноћи званично је отворен фестивала Еxит. Њен главни мотив је “Спасимо живот на планети“.

Танјуг (Јарослав Пап)

Пљусак, огромна гужва пред капијом фестивала на Петроварадинској тврђави и британски рок великани “The Cure” обележили су почетак овогодишњег Exita, који ће, према најавама организатора, окупити чак 60.000 људи из целог света.

Највећи обожаваоци британског састава синоћ су испред главне бине фестивала били и неколико сати пре почетка концерта, а загревали су се уз састав “65daysofstatic”, које је лидер “The Cure” Роберт Смит лично одабрао као предгрупу.

С првим тактовима добро познатог звука “The Cure”, почео је и највећи пљусак на Петроварадинској тврђави, али је публике било све више испред главне бине.

Церемонија отварања фестивала традиционално је почела тачно у поноћ, а њен мотив је “Peace on Earth, Peace with Earth”, током које је упућен апел за промене на нивоу целог човечанства са заједничким циљем – да спасимо живот планети.

Публику и ове године очекује више од 40 бина и зона широм Петроварадинске тврђаве, а за четири дана наступиће неке од највећих светских музичких звезда, као што су “Lost Frequencies”, Maceo Plex, Charlotte de Witte, “The Selecter” и многи други. Најјаче вече у историји фестивала у великом стилу на мтс Денс Арени затвориће Карл Кокс.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here