Mesto za reklamu

05.02.2019.

Син убијеног лидера Градјанске иницијативе “Србија, демократија, правда” Оливера Ивановића изјавио је да цела породица Ивановић учествује у протестима “Један од пет милиона”.

Никола Ивановић је, поводом учешћа у првој протестној шетњи у суботу у северној Косовској Митровици, рекао за лист Данас да “протесте не подржава део наше породице, него смо сви заједно у томе”.

“Нашу породицу интересује да се открије ко су убице и налогодавци убиства мог оца Оливера Ивановића. Видим да у држави има још проблема које треба решити и то је мој лични разлог због ког учествујем на протестима у Београду од почетка”, рекао је Ивановић.

Додао је да не зна да ли ће увек бити у прилици да иде на протесте баш у Митровици, али ће наставити да у њима учествује.

Ивановић је потврдио да су свеће које су учесници протеста у суботу увече запалили испред седишта СДП, на месту на коме је његов отац убијен, после неког времена нестале, извучене су из земље пре него што су догореле. Ивановић на то каже да не може да размишља о поступцима људи чије понашање не разуме.

 „Српска стварност“  / Радио контакт плус /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here