Mesto za reklamu

24. 12. 2019.

Кошаркашица Ђироне Соња Петровић Васић и Богдан Богдановић из Сакраменто кингса проглашени за најбоље у 2019. години у избору Кошаркашког савеза Србије (КСС).

Они су добили највише гласова од 36 спортских новинара у земљи, а због обавеза у клубовима признања уместо њих примиле су мајке Невенка Петровић и Ковиљка Богдановић.

“Најискреније хвала на избору, за мене је ова година била веома тешка и чињеница да сам била у кокуреницији ми веома значи. Хвала саиграчицама, тренерима, као и породици што су помогли да све ове проблеме лакше изнесем. Хвала КСС који ми је помогао у оправку. Надам се да ће 2020. година бити још боља”, рекла је Соња Петорвић преко видео-поруке.

Истим путем обратио се и најбољи кошаркаш Србије за 2019. годину.

“Хтео бих свима да захвалим свима на избору за најбољег кошаркаша Србије. Хвала свима који су гласали из КСС и новинарима. Велика ми је част и задовољство. Велики поздрав из Америке”, поручио је Богдановић.

Посебно признање добио је баскеташ Душан Домовић Булут, кога је Фиба прогласила за најспектакуларнијег баскеташа света.

“Захвалио бих се на вредном признању, али морам да захвалим саиграчима без којих не бих био овде и машинерији КСС без чије помоћи не бисмо могли да се квалификујемо на Олимпијске игре. Желим срећу мушкој и женској селекцији на квалификацијама за ОИ”, рекао је он.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here