Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Трећег дана Србија опена на теренима у Београду наћи ће се четворица српских играча, а поход ка новој титули почеће Новак Ђоковић. Поред Ђоковића, играће и Миомир Кецмановић, Филип Крајиновић и Никола Милојевић.

Дан на теренима Тениског центра Новак обележиће Новак Ђоковић, који први пут после девет година игра такмичарски меч у родном граду.

Ђоковић започиње свој наступ на једном од два турнира за чију је организацију најзаслужнији, али ће пре њега играти Миомир Кецмановић, који се састаје са мало познатим Французем Артуром Ридеркнешом.

Кецмановић и Ридеркнеш ће први пут у каријерама укрстити рекете и отворити програм на Централном терену, од 12 часова, уз директан пренос на нашем Другом програму.

Након њих двојице, не пре 14.30, Ђоковић се састаје са Сунву Квоном из Јужне Кореје, а тај окршај гледајте на РТС1. Ђоковић и Квон никада до сада нису играли и јасно је да ће светски “број 1” бити велики фаворит.

Уколико савлада Корејца, чекаће управо победника сусрета Кецмановић – Ридеркнеш.

Програм на Централном терену на Дорћолу до 19 сати српским дербијем затварају Филип Крајиновић и Никола Милојевић, уз директан пренос на Трећем програму РТС-а.

Турнир у Београду, први после девет година, почео је у понедељак и траје до 25. априла. Игра се за наградни фонд од 711.800 евра, док ће победнику припасти 100.225 европских новчаница и 250 АТП поена.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here