Mesto za reklamu

Манифестација „Српске Ђаконије представља традиционалну међународну етно-туристичку манифестацију, која ће се одржати у Дому Војске Србије у Београду, у суботу и недељу, 10. и 11. новембра 2018. године.

2.11.2018.

Све активности делом су укључене у хуманитарни рад и хуманитарне акције. У оквиру тога прва у низу организација која ће трајно чинити део „Српских Ђаконија“ је Национално удружење родитеља деце оболеле од рака- НУРДОР, којој су организатори посветили прву манифестацију. Комплетан приход од ове манифестације иде у хуманитарне сврхе и намењен је Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР.

Манифестација која је планирана за викенд, 10. и 11. новембра, осим изложбено-продајног програма, уважене госте и посетиоце провешће кроз градове Србије и њихове најспецифичније етно-туристичке карактеристике, као што су: изворна храна, пића, занати, сувенири, а представиће и најбитније одлике етно-туристичке и културне баштине Србије.  Сваку манифестацију прати и богат Културно-забавно-музички програм.

Ова манифестација припрема се у суорганизацији са доајенима наше етно-туристичке и културне баштине Србије: Руским Домом, Туристичком Организацијом Србије, Туристичком Организацијом Београда и другима.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here