Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Више јавно тужилаштво у Јагодини формирало је предмет поводом тврдњи Маринике Тепић на рачун председника Скупштине општине Јагодине и лидер ЈС Драгана Марковиће Палме али и још неких особа, за подвођење жена. Предмет је формиран и на основу захтева, који је данас поднео Тужилаштву Марковић, за утврђивање свих околности у вези са наводима са конференције Маринике Тепић.

Виши јавни тужилац Радослав Вучковић потврдио је за РТС да је дат налог полицији за прикупљање свих потребних обавештења, након чега ће бити одлучено да ли је евентуално извршено неко кривично дело.

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепићева изнела је оптужбе нарачун Марковића, али и још неких особа, за подвођење жена и девојчица у Јагодини.

На конференцији за новинаре у седишту ССП-а је емитован и снимак наводног сведочења мушкарца чији је идентитет заштићен и лик замагљен, а који тврди да је упућен у те случајеве.

Мариника Тепић је рекла да је то разлог да тужилаштво реагује, а да влада падне, јер је, како каже, Марковић део владајуће већине.

Марковић је одржао конференцију за новинаре на којој је читав случај назвао измишљотином.

Одбацио оптужбе и навео да тужилаштво не мора да “троши папир за позиве”, јер ће сам отићи да каже да је Тепић изрекла “ужасне лажи”.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here