Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

У Народној скупштини Србије  сутра ће се одржати дебата  о Космету, на основу извештаја који је поднела Канцеларија за Косово и Метохију, а први ће говорити и представити извештај о ситуацији на Косову и дијалогу Београда и Приштине председник Србије Александар Вучић.

Извештај је доступан јавности, а политичари опозиције су најавили да неће присуствовати овај седници. Неки критикују овакав потез, јер је косовоско питање једно од најважнијих у Србији, али поједини овакав потез Вучићев виде само као покушај да опозицију врати у парламент и да одржи привид да се нешто заиста ради на проблемима у земљи.

Председник Србије Александар Вучић заједно са 30 сарадника припрема говор за сутрашњу седницу Скупштине Србије на којој ће се расправљати о Косову и Метохији.

Председник Вучић се са сарадницима детаљно припрема и за одговоре на питања посланика, која се очекују након његовог говора. Према нашим сазнањима говор председника Вучића требало би да траје дуже од два сата, док се очекује да расправа након тога у српском парламенту траје још бар четири сата.

Вучић ће како такође сазнајемо, о проблему Косова и Метохије говорити не само из угла политике, већ и из историјског угла. Председник Србије ће током сутрашњег излагања у Скупштини говорити и о националном питању, али и о економији и демографској ситуацији у нашој земљи.

Седница Скупштине на којој ће говорити Вучић, требало би, како сазнајемо, да почне сутра у 16 сати, а очекује се да ће трајати до раних јутарњих часова.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here